Izvor: Alo.rs
17.02.2024 u 19:00
0

JAVNOST ODLEPILA ZA ĆERKOM DRAGANE MIRKOVIĆ! Svi hvale sina, a evo kako izgleda i čime se bavi Manuela Bijelić!

Pored lepog i markantnog sina Dragana Mirković ima i prelepu ćerku koja ne voli medije i eksponiranje

Dragana Mirković oduvek se trudila da decu sačuva od medija, ali kako su i Manuela i Marko odrasli, postali su, kao i svi mladi, aktivni na društvenim mrežama. Samim tim postali su i njih dvoje poznati medijima i javnosti.

Ipak, Manuela Bijelić objavila je tek nekoliko fotografija sa letovanja kojima je oduševila pratioce na Instagramu, ali i nakon toga trudila se da bude diskretna.

Printscreen/Instagram

Podsetimo, Dragana je jednom prilikom objasnila da Manuela za sada ima u planu da se bavi turizmom, kao i da voli da putuje:

-Manuela je radila u hotelu ‘Ritz’, to je trajalo tri meseca, za njene godine dovoljno da stekne nekakvo iskustvo i radne navike. Najvažnije mi je što su oboje sami iskazali želju da rade, nismo ih mi na to terali- ispričala je svojevremeno pevačica za medije.

UMRO POZNATI ROKER: Preminuo član kultne YU grupe

Inače, večeras je drugi po redu veliki koncert Dragane Mirković u Areni u Beogradu povodom četiri decenije na estradi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter