Izvor: BLIC/ALO
15.04.2023 u 12:05
0

ĐOŠU SU SVI OBOŽAVALI DA GLEDAJU NA MALIM EKRANIMA! Niko ne zna kakva mu je ćerka lepotica, a bavi se humanim poslom

Glumac Bogoljub Mitić Đoša preminuo je u junu 2017. godine, od posledica srčanog udara

Bogoljub Mitić Đoša se proslavio u ulozi Đoše u seriji “Porodično blago”, a glumac je za sobom ostavio suprugu Jelenu i ćerke Olgu i Nataliju Mitić.

Život preminulog Bogoljuba Mitića Đoše koji je umro u Beogradu od posledica srčanog udara bio je pun kontrasta – sa jedne strane vodio je miran porodičan život, sa druge strane bio je upleten u pojedine afere i često je u javnosti davao izjave koje su izazivale smeh, a pomalo i čuđenje.

Đošina ćerka Natalija prava je lepotica, ali se retko pojavljuje u javnosti, međutim, njene slike se mogu pronaći na društvenim mrežama. Pisalo se da je radila kao medicinska sestra – instrumentarka operacionog bloka VMA.

Podsetimo, Đoša se pored glumačke karijere, oprobao se i kao voditelj u muzičkim emisijama  i rijaliti šoua Parovi, gde je u petoj sezoni imao svoju emisiju Jutarnja kafica. Svoju glumačku karijeru započeo je kao upravnik Amaterskog Valter teatra u Vlasotincu, zatim je igrao u Leskovačkom pozorištu i bio stalni član Šabačkog ansambla. Fakultet za pozorišnu organizaciju i menadžment u kulturi, završio je u 44. godini života.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter