Izvor: Kurir.rs
16.09.2023 u 16:38
0

OVE LEPOTICE SU ĆERKE NAŠEG POZNATOG GLUMCA: Evo kako izgledaju naslednice pokojnog Đoše

Bogoljub Mitić Đoša bio je srpski glumac, komičar i TV voditelj, koji je iza sebe ostavio suprugu i dve ćerke.

Rođen je 12. januara 1968. godine u Vlasotincu, gde je bio poznat kao Boge Miza. Nadimak Đoša ili Bata Đoša dobio je po ulozi Đoše u TV seriji „Porodično blago“ sa kojom je stekao veliku popularnost.

U TV seriji „Agencija za SIS“ je pored glavne uloge (Mulja) bio i saradnik na pisanju scenarija, a napisao je scenario i za tv seriju Smešno ćoše kod Đoše. Učestvovao je više puta u šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“.

Printscreen

Pored glumačke karijere, oprobao se i kao voditelj u muzičkim emisijama Grand produkcije i rijaliti šoua „Parovi“, gde je u petoj sezoni imao svoju emisiju „Jutarnja kafica“.

Svoju glumačku karijeru započeo je kao upravnik Amaterskog Valter teatra u Vlasotincu, zatim je igrao u Leskovačkom pozorištu i bio stalni član Šabačkog ansambla.

Printscreen

Fakultet za pozorišnu organizaciju i menadžment u kulturi, završio je u 44. godini.

Instagram printscreen

Preminuo je 22. juna 2017. u Beogradu, od posledica srčanog udara. Sahranjen je u Vlasotincu.

Bogoljub je iza sebe ostavio suprugu Jelenu i ćerke Olgu (25) i Nataliju Mitić (27).

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter