Izvor: Informer
17.12.2023 u 11:11
0

DRAGANA MIRKOVIĆ O ODLUCI DA SE POVUČE SA SCENE: Čuvena folk diva otkrila šta je PRESUDILO

Muzička zvezda Dragana Mirković govorila je o vraćanju na estradnu scenu, ali i o fanovima koji nisu mogli da se pomire s činjenicom da je napravila pauzu.

Poznato je da je Dragana jako privržena svojoj porodici, a u jednom trenutku je razmišljala da se skroz povuče sa scene. Međutim, zahvaljujući fanovima je odustala od te odluke.
-Fanovi su dali sve od sebe. Molili su me, čak je bilo i suza da se vratim. Onda sam odlučila da 2004. snimim ploču zbog njih. Smatrajući da ću to da im poklonim i da će se na tome završiti. Nije se tome završilo, kao što vidite. Nastavila sam da pevam, ali u mnogo manjoj meri- rekla je folk diva.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter