Izvor: 24sedam
18.01.2024 u 17:11
0

DRAGANA MIRKOVIĆ SLAVI 56. ROĐENDAN: Najlepše čestitke dobila od sina i ćerke (FOTO)

Dragana Mirković danas proslavlja svoj 56. rođendan, a tom prilikom brojni fanovi su joj uputili čestitke putem društvenih mreža.

Slike i snimci sa poznatom pevačicom prepunile su Instagram, a među prvima se oglasila Mira Škorić. 

– Srećan ti rođendan, sve želje neka ti se ostvare – poželela joj je koleginica uz zajedničku fotografiju.

Odmah za njom, slike su objavila i njena deca, Marko i Manuela.

Printscreen-Instagram

– Srećan rođendan najboljoj majci na svetu – napisao je sin proslavljene pevačice, a ona mu odgovorila :

– Hvala ti najbolji sine na svetu.

I Manuela je objavila sliku iz luksuzne vile, na kojoj su u istim kombinacijama – belim odelima, te se može primetiti koliko liči na majku.

Printscreen-Instagram

Za decom, rođendan su joj čestitali i roditelji koje retko viđamo u javnosti. Naime, Dragana je podelila njihovu zajedničku sliku sa majkom Jelicom i ocem Predragom.

Podsetimo, oni se vrlo retko pojavljuju pred kamerama, a u skorašnjem gostovanju u jednoj emisiji istakli su koliko su ponosni na ćerku.

Instagram-Printscreen

– Ode da snima ploču i ona ne skita po Beogradu. U hotelu ona veze goblene. Za nedelju dana naveze goblene. Nije ona skitala nigde. A pisma obožavalaca, to je pokojna baka volela. Da nosi gore i da pakuje ta pisma. Nisam ni jedno pismo pročitala da neko loše kaže o njoj. Slali su joj i pare i zlato u pismima – otkrila je Draganina mama.

Instagram-printscreen
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter