Izvor: Alo.rs
27.12.2023 u 21:31
0

DRASTIČNA PROMENA: Ceca ima i novu frizuru i novu boju kose, a evo kako to izgleda (FOTO)

Sjajna promena pred praznike...

Folk diva Ceca Ražnatović promenila je boju kose. Naime, pevačica sada ima svetlije nijanse i veoma joj lepo stoje i ti tonovi.

Međutim, ni to nije sve. Osim nove boje, Ceca je skratila i šiške.

printscreen/youtube/paparazzo lov

Ona je na jednom snimanju pokazala novo izdanje, a na društvenim mrežama već je dobila sijaset komplimenata na račun ove promene. Drugim rečima, komentari su sam pozitivni.

Podsetimo, Ceca je pre nekoliko dana otkrila želje za iduću godinu.

ČUDAN ŽIVOT BIVŠE PRVE DAME:“Niko ne zna gde je Melanija Tramp“

– Želje su mi da i Anastasija i Nemanja dobiju bebu, da završim album, da napravim Ušće… Želja mi je da u svoj život uglavim neki odmor od deset dana, ali od svih mora ću očigledno završiti u banji na rehabilitaciji, sa penzionerima! (smeh) Šta, bre, lepo je u banjama… Znaš kakve banje imamo?! (smeh) – rekla je tada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter