Izvor: Blic.rs
31.10.2023 u 18:58
0

EVO KAKO JE VUK MOB SMUVAO ŽENU OD SULTANA: Reper otkrio detalje, priznao koliko su u vezi

Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob (33), potvrdio je da je u vezi sa Tijanom Milentijević, poznatijoj po nadimku Žena od sultana (24).

Reper je sada za domaće medije otkrio kako su se upoznali i kada je ljubav među njima planula.

– Tijana mi se dopadala i pre nego što smo se upoznali. Pustio sam joj poruku preko Instagrama. Počeli smo da se dopisujemo i u jednom trenutku smo shvatili da moramo da se vidimo. U vezi smo mesec dana – otkrio je Vuk. 

Na pitanje kako njegova nova devojka prihvata činjenicu da reper ima dete, Vuk je odgovorio:

„JEZIVO SAM STROG OTAC, KAKVA CRNA MEZIMICA“ Vuk Mob otkrio kakav je sa ćerkicom: OLJA SE PLAŠI DA NE POMISLE DA SAM NENORMALAN!

– Nema šta Tijana da prihvati ili ne prihvati moju ćerku. Moje dete je moja stvar, još uvek se nisu upoznale. Mislim da je glupo pričati o tome. To su dve različite stvari u mom životu, rano je pričati o tome. Dete neću da upoznajem ni sa kim do onog trenutka dok ne počnem da živim sa devojkom.

Vuk Mob je otktrio da li je njegova majka upoznala Tijanu.

– Moja majka je upoznala Tijanu, ali ona se ništa ne pita. Nema šta ona da kaže, nema tu neke preterane matematike. Na moje odluke ne može niko da utiče, ni majka niti otac da mi je živ. Samo ja odlučujem o mom životu – zaključio je vlasnik mnogobrojnih muzičkih hitova, pa nam otkrio kao se slaže sa bliskim prijateljima nove devojke.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter