Izvor: Alo
19.01.2024 u 16:12
0

EVO U KAKVOM JE SADA STANJU MILIĆ VUKAŠINOVIĆ Poznati roker prošao kroz pakao, poznato i da li ide na još operacija

Milić Vukašinović posle borbe sa aneurizmom konačno se oseća bolje.

Bubnjar, pevač i kompozitor Milić Vukašinović (73) poslednjih meseci imao je zdravstvenih problema, ali sada je situacija znatno bolja. Krenulo je od operacije noge, nakon čega je usledio infarkt, pa je dobio i bolničku bakteriju.

Osnivač „Vatrenog poljupca“ i „doktor za rokenrol“ letos je, usled velikih bolova u predelu noge, morao da se obrati lakarima koji su ustanovili da je u pitanju aneurizam.

Vukašinović je donedavno bio na bolničkom lečenju u Beogradu, a iza njega su dani na intenzivnoj nezi, kada usled teških bolova nije mogao da ustane, te su sestre morale da vode računa o njemu.

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ PROSLAVIO GODIŠNJICU BRAKA: Zahvalan sam što mi je vratila osmeh na lice! (FOTO)

– Dobro sam sada, odlično. Možda neću morati na operaciju srca, možda mi neće biti potrebni stentovi – kaže Vukašinović.

Nakon dužeg perioda provedenog u bolnici, usledio je oporavak kod kuće.

– Sad sve ide normalno. Imao sam operaciju noge, to su bili stravični bolovi, trajali su mesec dana, a onda sam imao infarkt, pa bolničku bakteriju i to me s******… Bila mi je loša i krvna slika jer nisam jeo. I onda se lekari pitaju od čega mi je otišla krv. Od čega? Pa, eto, od toga, nije to samo od sebe – rekao je muzičar za portal Dnevni Avaz.

Prisetimo, Vukašinović je letos bio primoran da prekine odmor sa suprugom Suzanom usled velikih bolova  u predelu noge.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter