Izvor: SD.RS
31.08.2023 u 09:36
0

EVRI LETELI NA SVE STRANE: Darko Lazić zaradio ogroman bakšiš na sopstvenoj svadbi!

Pevač Darko Lazić i njegova izabranica Katarina juče su se venčali u crkvi u Brestaču, a potom su organizovali gala proslavu u restoranu u Pećincima, za čak 520 gostiju.

Darkova kuma iz prvog braka sa Anom Sević Andreana Čekić bila je među najveselijima na svadbi, pa je muzičare častila i šakom i kapom. Ređala je novčanice po harmonici koja je svirala, te se provodila dok je pevao njen kolega Ljuba Aličić, a atmosfera je bila uzavrela.

CELA ESTRADA NA SVADBI KOD DARKA! Evo ko su zvanice!

Darko je na sopstvenoj svadbi uzeo ogroman bakšiš kad je uzeo mikrofon u ruke.

Na svadbi je sve pucalo od luksuza, pa je i torta bila megalomanska, na čak sedam spratova.
Mlada je nosila raskošnu venčanicu, a kao specijalni gost se u jednom trenutku pojavio i Petar Grašo koji je mladencima otpevao pesmu „Jel’ ti reka ‘ko“, uz koju se desio i prvi ples.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter