Izvor: srbija danas
18.12.2021 u 22:36
0

Da li ste spremni za film o Džeju?

Život Džeja Ramadanovskog biće pretočen na platno.

Komisija Filmskog centra Srbije, u kategoriji sufinansiranje proizvodnje domaćih dugometražnih igranih filmova, predložila je da se podrži pet projekata, što je Upravni odbor FCS i prihvatio.

Narednih godina gledaćemo nove projekte Marka Đorđevića, Vladimira Blaževskog, Nemanje Ćeranića, Vasilija Nikitovića i Petra Ristovskog. Lepe vesti su da će se raditi biografska priča o nedavno preminulom pevaču Džeju.

Film će se zvati po legendarnom hitu Nedelja

Film „Nedelja“, po scenariju Stefana Boškovića i u režiji Nemanje Ćeranića, FCS će sufinansirati sa 20 miliona dinara. Ćeranić je radio seriju „Grupa“ i film „Lihvar“. Fokus u ovom scenariju je njegovo detinjstvo i odrastanje u domu.

– Uzbudljiva priča o životu Džeja Ramadanovskog data je bez suvišne patetike, sa upečatljivim likovima. Scenario se drži bitnih činjenica iz pevačeve biografije, tretirajući ih sa simpatijama prema glavnom junaku, koje prikaz surove realnosti s kojom je bio prinuđen da se suočava ne dovodi u pitanje, nego naprotiv, kako to u uspešnim kinematografskim ostvarenjima i treba da bude – naglašava – navodi se, pored ostalog, u obrazloženju članova komisije, koji predviđaju da je reč o potencijalnom bioskopskom hitu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter