Izvor: ALO
03.01.2022 u 19:06
0

GLUMICA PREMINULA PRED ROĐENDAN: Tuga, umrla slavna umetnica!

Slavna glumica preminula nekoliko dana pred rođendan

Legendarna holivudska glumica Beti Vajt preminula je u 99. godini, prenosi portal TMZ.

Kako pišu, Beti je umrla u petak ujutru u svom domu. Ona bi 17. januara napunila 100 godina, ali ju je sada u tome sprečila smrt. 

Proslavljena glumica imala je najdužu karijeru do svih glumica u holivudu kada je reč o televiziji, a počela je da glumi još davne 1939. godine. 

Njena možda najpoznatija uloga je u filmu „Zlatne devojke“ u kom je glumila Rouz Nilund. Ovaj film prikazivao se od 1985. godine pa sve do 1992.

Beti je počela da radi na radiju 40-ih, nastupajući u filmovima „Blondie“, „The Great Gildersleeve“ i „This is Iour FBI“. Na kraju je dobila svoj radio program. Godine 1949. Beti je počela da radi na televizijskoj varijetetu sa Alom DŽarvisom pod nazivom „Holivud na televiziji“ – koji je kasnije bila ko-voditeljica – pre nego što je dobila više TV uloga 50-ih i kasnije.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter