Izvor: NOVOSTI MAGAZIN
03.01.2022 u 18:29
0

VELIKI PROPUST: U filmu „TOMA“ potkrala se neverovatna greška koju je otkrila LEPA LUKIĆ?!

Popularni domaći fil reditelja Draga Bjelogrlića gledala je milionska publika.

Film „Toma“ o životu i uspesima pevača Tome Zdravkovića reditelja Dagana Bjelogrlića do sada je pogledalo skoro pet miliona gledalaca, kako u bioskopima u kojima se tražila karta više, tako i na malim ekranima gde je premijerno prikazan u prvom danu nove 2022. godine.

Kako je publika očarana scenama i životnom pričom ovog velikog boema i muzičara, koji su doneli najbolji mladi glumci srpske glumačke scene, tako niko nije ni primetio veliku grešku koja se potkrala celoj ekipi koja je radila na istom. Međutim, na grešku je ukazala velika pevačica i prijatljica Tome Zdravkovića, Lepa Lukić čiji lik u filmu mlada glumica Olivera Bacić.

Naime, pesma „Srce je moje violina“ koju izvodi Lepa Lukić nije nastala u vreme odnosno u godini kada se ona, navodno izvodi u filmu na jednoj od opisanih turneja, tvrdi ova pevačica.

– Lepo je to što je pesma „Violina“ u filmu, ali je ona kasnije izašla. Tada sam pevala po turnejama „Od izvora dva putića“. Kompozitor filma je znao za to, rekla sam im da je to greška, ali je Bjelogrlić insistirao da ta pesma bude izvedena u filmu za njegovu dušu – potvrdila je domaćim medijima Lepa Lukić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter