Izvor:
03.04.2017 u 01:39
0

IGRALA JE SUPRUGU DOKTORA POPCA: Ovako danas izgleda lepa Marina iz „Srećnih ljudi“! (FOTO)

Serija "Srećni ljudi" prvi put je emitovana pre više od dve decenije, a njena popularnost ni danas ne jenjava.

A jedna od mnogih glumica koje su se pojavile u seriji, i koje su osvojile simpatije publike je Bojana Kovačević, koja je igrala suprugu doktora Popca.

Uloga u Srećnim ljudima za Bojanu nije bila prva nakon Akademije, na kojoj je diplomirala 1990 godine, ali joj je svakako donela široku popularnost. Bojana je tokom studija igrala je u školskom programu RTS-a, Vukov leksikon i Atom po atom.

Igrala je u predstavama "Kako mogu da te cujem dok voda teče", "Stilske vežbe" i "Trojanke". Igrala je u jednoj epizodi serije " Otvorena vrata", a nakon "Srećnih ljudi", Bojana je snimila i seriju "Gore-dole".

Izvor: Blic.rs
Foto: YouTube Printscreen, Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter