Izvor:
30.03.2017 u 21:17
0

SUBOTA , U 13:10 NA HAPPY TELEVIZIJI – „ŽENSKI SAVETI“ – Govorimo o zdravoj ishrani sa Tijanom Dapčević i Anom Ćubelom, dolazi nam u goste glumica Miljana Gavrilović i još mnogo toga!

I ove subote gledajte emisiju „Ženski saveti“: nudimo vam jednostavne kulinarske recepte za savremenu ženu, savetie o lakom i uspešnom vođenju domaćinstva kao i svim onim „malim tajnama dobrih domaćica“, sve o pravilnoj ishrani i zdravlju, fitnesu, modi i stilu….

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/zenski%20saveti.jpg?m=1490367085

Ove subote 01.04. u 13.10 h u emisiji „Ženski saveti“ sa novinarkom i blogerkom Anom Ćubelom razgovaramo o hrono ishrani i savetujemo Vas kako da napravite savršen hrono doručak. U gostima nam je bila i pevačica Tijana Dapčević koja je pripremala ukusnu i zdravu salatu. U okviru Kutka za najmlađe pravili smo pečate iz mamine stvaraonice. Glumica Miljana Gavrilović vas savetuje kako da napravite cvetove od kartona, a Monika Romić je otkrila recept za zdrav i ukusan napitak. Sve ovo i još mnogo zanimljivih saveta za Vas je pripremila voditeljka Jovana Jelovac Cavnić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter