Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
24.01.2024 u 08:15
0

„NEMA KENA BEZ BARBI“: Rajan Gosling razočaran jer Margo Robi i Greta Gervig nisu nominovane za Oskara

Glumac Rajan Gosling objavio je saopštenje u kome je izrazio svoje razočarenje nakon što su njegove koleginice iz filma „Barbi“, glumica Margo Robi i rediteljka Greta Gervig nisu nominovane za Oskara.

Gosling (43), koji je i sam bio nominovan za najboljeg sporednog glumca za ulogu Kena u filmu, rekao je da film ne bi postojao bez Margo i Grete.

„Nema Kena bez „Barbi“, i nema „Barbi“ filma bez Grete Gervig i Margo Robi, dve osobe koje su najodgovornije za ovaj svetski slavljen film koji stvara istoriju.

Nikakvo priznanje ne bi bilo moguće nikome na filmu bez njihovog talenta, hrabrosti i genijalnosti.

Reći da sam razočaran što nisu nominovani u svojim kategorijama bilo bi potcenjivanje.Njihov rad treba odati priznanje zajedno sa ostalim veoma zaslužnim kandidatima“, naveo je glumac, prenosi Daily Mail.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter