Izvor: TANJUG
14.07.2022 u 15:01
0

NIJE IMALA SREĆE: Odbijen zahtev Amber Herd za poništavanje presude

Sud u Virdziniji odbio je zahtev glumice Amber Herd za poništavanje presude i ponovno suđenje u sporu za klevetu sa njenim bivšim suprugom, glumcem Dzonijem Depom, javljaju američki mediji.

Sudija na ovom slučaju Peri Askarate odbila je zahtev glumice o poništenju presude vredne 10,35 miliona dolara, ističući da priloženi zahtevi nisu legitimni.

ČEKA SE REAKCIJA! SUD ODGOVORIO NA ŽALBU AMBER HERD

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Advokati Amber Herd zatražili su ponovno suđenje nakon tvrdnji o neprikladnoj ponašanju porotnika, navodeći da ishod suđenja nije bio potkrepljen dokazima predstavljenim tokom šest nedelja suđenja između supružnika u Ferfaksu u Virdziniji.

Međutim, sutkinja je podsetila da su i tužba i odbrana ispitali sve porotnike pre početka suđenja i da nisu imali primedbe na njih.

Problem je nastao jer se pogrešna osoba iz jednog domaćinstva prijavila sudu kao porotnik.

Dep je tužio Herd zbog njenog teksta iz 2018. godine, u kome je tvrdila da je pretrpela fizičko i seksualno zlostavljanje. Iako tada nije navedeno ime glumca, moglo se pretpostaviti koga okrivljuje.

Herd je osuđena za klevetu i mora da plati 10,35 miliona dolara.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter