Izvor: alo
09.07.2022 u 12:08
0

DŽONI DEP ODUŠEVIO JAVNOST: Donirao 800.000 dolara, Amber to obećala, a nije ispunila

Holivudski glumac Džoni Dep darovao je novac koji je zaradio prodajom nezamenljivih digitalnih tokena (NFT)

Holivudski glumac Džoni Dep darovao je novac koji je zaradio prodajom nezamenljivih digitalnih tokena (NFT) Klinici za dečje bolesti u Pertu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PRETI JOJ DO 14 GODINA ZATVORA ZBOG LAŽNOG SVEDOČENJA: Amber Herd u ozbiljnom problemu, detalji će vas skameniti!

Radi se o sumi od oko 800 hiljada dolara, a to je novac koji je Amber Herd obećala da će im dati kada se razvodila od glumca, ali se to nije dogodilo.

Zahvalni smo svima koji su odlučili da učestvuju u ovoj akciji. Ovo je jedna od najvećih prodaja NFT-jeva ikada. Radujemo se budućim uspesima – objavljeno je na Tviteru na nalogu Depove organizacije „Ne strahuj od istine“.

Amber je nagodbom za razvod od Džonija dobila 7 miliona dolara, a obećala je da će taj novac pokloniti bolnici, ali se to nije dogodilo.

U javnosti se spekulisalo da Amber nije ispunila svoje obećanje, a na suđenju je isplivala istina.

Depova advokatica Kamila Vaskez je tokom suđenja pitala je li tačna informacija da nije dala novac.

– Još uvek to nisam uradila, iako moram istaći da sam im pomagala na druge načine. Kada kupiš kuću, ne plaćaš je odjednom. Otplaćuješ je na rate –  odgovorila je Amber Herd.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter