Izvor:
08.10.2023 u 11:47
1

O OVOME NIJE ŽELEO DA GOVORI: Tika Stanić otkrio šta ga je molio pokojni Drgan Nikolić

Dragan Nikolić je među domaćom publikom oduvek važio za jednog od najvećih šmekera i omiljenog glumca.

Gaga Nikolić je svoj status ikone stekao mnogim ulogama koje su nekada i diktirale ceo životni fazon generacija u bivšoj Jugoslaviji. Od DŽimija Barke u flimu „Kad budem bio mrtav i beo“, preko čuvenog Prleta u „Otpisanima“, pevača u „Ko to tamo peva“, Urketa u „Poslednjem krugu u Monci“, pa sve do neprevaziđenog Flojda u „Nacionalnoj klasi“.

NUDIO JOJ MILION DA ABORTIRA: Sada uživa u luksuzu, a deca slušaju NAŠE NARODNJAKE

Jedna od njegovih poslednjih uloga, koja je došla u sutonu njegove karijere, bila je u ostvarenju „Turneja“, gde je tumačio lik Miška. Tu je glumio zajedno sa još jednim velikanom našeg glumišta Tikom Stanićem, koji se ovih dana posetio nekih situacija sa snimanja, kada je Gaga već znao da je teško bolestan.

– Na snimanju filma „Turneja“ Gagi je bilo loše i tražio je da ga krišom odvedem u bolnicu. Zamolio je da ga odvedem kod lekara kad cela ekipa zaspi. Ušao sam oko pola tri noću u njegovu sobu, čekao me je spreman i otišli smo do bolnice u Prijedoru – priča Tihomir Stanić za Infomer.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “O OVOME NIJE ŽELEO DA GOVORI: Tika Stanić otkrio šta ga je molio pokojni Drgan Nikolić”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter