Izvor: Tanjug
17.07.2020 u 08:02
0

ODLOŽEN ovogodišnji PALIĆKI FESTIVAL!

Ovogodišnji 27. Festival evropskog filma Palić neće biti održan u najavljenom terminu, od 8. do 14. avgusta, zbog suzbijanja pandemije viruas Covid -19, a važna filmska smotra se odlaže dok se ne stvore uslovi za njeno održavanje, potvrđeno je Tanjugu u organizaciji festivala.

Festival je prvobitno bio zakazan u terminu od 18. do 24. jula, ali je zatim termin održavanja pomeren za dve nedelje zbog pandemije korona virusa.

KORONA U SRBIJI

Od danas NOVE MERE zaštite od KORONAVIRUSA!

KORONA UZIMA MAHA: Vanredno u Rumi, u „Dragiši Mišoviću“ na lečenju 18 dece i ČETIRI BEBE STARE DO 28 DANA

BRISEL USVOJIO REVIDIRANU LISTU Državljanima Srbije zabranjen put u EU

DRAMA U KBC ZEMUN Dnevno otpustimo 50 pacijenata, a primimo 60 (VIDEO)

Ideja organizatora bila je da obezbede što bolju i bezbedniju organizaciju ove manifestacije koja se održava na otvorenom.

Projekcija filma „Ime naroda“ reditelja Darka Bajića bila je zakazana na otvaranju festivala.

PROČITAJTE JOŠ…

OBESHRABRUJUĆE SAZNANJE! Od 2064. slika sveta će se promeniti!

RUSIJA: Testirana vakcina protiv COVID-19

VUČIĆ:Neki nisu razumeli šta su teme sastanka!

SVE SLUTI NA NOVI RAT! Erdogan ima grandiozne PLANOVE neostvarive bez MNOGO KRVI!

ĐORĐEVIĆ: Povratak 166. strane Miroslavljevog jevanđelja dokaz bratskih odnosa

Istorijska priča o Svetozaru Miletiću, uglednom advokatu, nekadašnjem gradonačelniku Novog Sada i jednom od najznačajnijih i najuticajnijih srpskih političara u Austrougarskoj druge polovine 19. veka, otvoriće festival kada se za to steknu uslovi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter