Izvor:
07.04.2017 u 16:15
0

OVE SUBOTE NE PROPUSTITE „ŽENSKE SAVETE“: Korisni trikovi, zanimljive teme i odlični gosti koji će vam ulepšati dan!

I ove subote od 13.10h na Happy televiziji pogledajte još jedno izdanje emisije "Ženski saveti".

U ovoj emisiji imaćete priliku da naučite razne trikove i čujete dosta korisnih i zanimljivih stvari na različite teme.

Ove subote pravićemo nešto potpuno neobično – slatke tople sendviče i smućko od kruške! Takođe ćete imati priliku da naučite neverovatne trikove sa lakom za nokte.

U goste dolazi dr Zoran Milivojević koji će nam otkriri ko više vara – muškarci ili žene. Gosti će takođe biti i karatisti kluba "Nippon". Sa nuticionistom Anom Todorović razgovaraćemo o pravilnoj ishranu, a sa Anom Marković, Feng shui konsultantom, saznaćete sve o uređenju vašeg stana.

Emisija „Ženski saveti“ je kolažnog tipa, sačinjena od nekoliko rubrika koje pokrivaju najraznovrsnije teme i savete namenjene kako ženskoj, tako i muškoj populaciji, a sve u cilju lakšeg, lepšeg i kvalitetnijeg života.

Jednostavni kulinarski recepti za savremenu ženu, saveti o lakom i uspešnom vođenju domaćinstva kao i svim onim „malim tajnama dobrih domaćica“, pravilna ishrana i zdravlje, fitnes, kutak za najmlađe, moda i stil, samo su neke od tema o kojima ćemo govoriti sa našim gostima u studiju.

Ne propustite još jedno izdanje "Ženskih saveta" – i učinite sebi život lepšim!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter