Izvor: Alo.rs
16.01.2020 u 13:14
0

POSLEDNJI OPROŠTAJ OD NAŠE NEDE: Minut ćutanja i reči koje kidaju dušu!

Neda Arnerić je preminula u petak 10. januara 2020 godine. Nedu je pronašao brat mrtvu za trpezarijskim stolom.

Glumica je već dva puta pokušala da izvrši samoubistvo, te je zbog toga hospitalizovana na Vojnomedicinskoj akademiji. Policija tvrdi da ovog puta nije bilo tragova pokušaja samoubistva.

NOVI SKANDAL DARE BUBAMARE Bilo je tako dobro, morala sam da snimim sve iz kreveta (VIDEO, GALERIJA)

Danas u Jugoslovenskoj kinoteci održan je komemorativni skup  u čast pokojne glumice. Kremacija će biti izvršena  u subotu 18. januara u 17h na Novom groblju, a urna sa posmrtnim ostacima glumice bića položena u Aleji zaslužnih građana.

Veliki broj prijatelja i javnih ličnosti stigao je u Jugoslovensku kinoteku kako bi se oprostili od glumice.

PERVERZIJE, BIZNISMENI, PATULJCI… Sekretarica MAFIJE U HALTERIMA otkrila sve tajne!

Među prvima su došli: Rada Đuričin, Branko Cvejić, Milica Zarić, Feđa Stojanović, Irfan Mensur, Anica Dobra i mnogi drugi…

Podsećamo Neda Arnerić je bila 39 godina u skladnom braku sa dr Miloradom Mešterovićem. Pre ovog braka, Neda je iza sebe već imala dva braka, sa Dejanom Karaklajićem sa kojim je snimila hit komediju „Ljubavni život Budimira Trajkovića“ i pomenutim Radetom Markovićem.

UPOZORENJE! JEZIVA SMRT TINEJDŽERA Prvo ga oteli, raskomadali, a delove tela bacali po ulici (GALERIJA)

Neda Arnerić nema dece. Pokušala je da usvoji jednog mališana, ali nije uspela, a kao razlog navodi da je procedura usvajanja deteta izuzetno komplikovana. Neda i njen suprugrug su funkcionisali posle 39 godina braka kao i prvog dana kada su se upoznali.


PROČITAJTE JOŠ

ŠEST MERA ZA ČISTIJI VAZDUH Srbija se ovako brani protiv ZAGAĐENJA

MEDICINSKA SESTRA MEĐU 30 PROSTITUTKI: Biznismeni i političari glavni klijenti

BUNGA-BUNGA ŽURKA Bahanalije igrača Sitija sa ovim LEPOTICAMA! (GALERIJA)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter