Izvor: HappyBSC
15.01.2020 u 12:22
0

UMRO MONIKIN DEČKO Misteriozni odlazak glumca iz „Prijatelja“ (VIDEO)

Glumac, režiser i scenarista Sten Kirš preminuo je u 50. godini, saopštio je njegov studio. Holivud se oprašta od glumca kojeg smo gledali i u „Gorštaku“! 

– Dogodila se tragedija 11. januara i izgubili smo Stena. Studio će biti zatvoren neko vreme, dok procesuiramo šta se dogodilo i ožalimo ga. Hvala svima na razumevanju i poštovanju naše privatnosti tokom ovog neverovatno teškog perioda – saopštio je studio.

Sten je bio najpoznatiji po ulozi Ričija Rajana u seriji „Gorštak“ od 1992. do 1998. godine, a ljubitelji serije „Prijatelji“ pamte njegovu vezu sa Monikom.Sten je u seriji igrao Itana, srednjoškolca koji se predstavlja kao student da bi zaveo stariju „cicu“ Moniku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter