Izvor: TELEGRAF
01.04.2024 u 21:33
0

HARIS DŽINOVIĆ MNOGO PATI ZBOG SVEGA: Pevač izneo sav „prljav veš“ o Melini

Povodom priča da je Melina prilikom odlaska iz milionske vile u kojoj su zajedno živeli odnela i određene vrednosti, poput nakita koji joj je mahom on, navodno, godinama kupovao. On kaže da o tome, trenutno, ne može mnogo da kaže.

Ne mogu da otkrivam, niti znam šta je odnela, niti hoću da pričam na tu temu. Pa nemamo zajednički sat, pa da nam je zajednički sat odnela. Nisam rekao uopšte da je odnela krišom, niti sam rekao šta je i kako odnela, otkud ja znam da li je ili nije, nemam pojma. Svakako ne znam, nisam ja vodio računa o bilo kakvom nakitu, bilo čemu. Ništa ja od toga nisam rekao, apsolutno ništa – rekao je pevač za Telegraf.rs.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Melinom, ali ona do trenutka objavljivanja ovog teksta nije odgovarala na pozive.

Haris se prema sopstvenoj izjavi pred sudom zvanično razveo od Meline 28. marta 2024. godine, kada se pojavio u Prvom osnovnom sudu na ročištu sa advokatskim timom, ali njegova bivša supruga nije došla.

On je tada stao ispred sedme sile i odgovorio na brojna pitanja vezana za njegovu bivšu suprugu.

Otvoreno je pričao o navodnoj Melininoj prevari, o tome kako se oseća, ali i kako deca gledaju na tu situaciju.

Haris je između ostalog govorio i o tome da li bi oprostio navodnu prevaru o kojoj se priča.

– Nikad u životu! Ne pada mi na pamet. Prevaru takve vrste ja smatram izdajom. Ako neko izda i rasturi porodicu koju čovek gradi sto godina i ulaže sve u nju, onda… – rekao je.

Na priču da ga je navodno prevarila, te na pitanje da li zna o kome se navodno radi, kazao je:

– To ne znam. Ima šuškanja, neka, po gradu, ali to nisam ni proverio niti mi pada na pamet da proveravam. Eto joj tamo pa neka… Ako saznam? Šta će biti – ništa.

Na pitanje da li su naslednici ljuti na majku, Haris je rekao:

– Jedan jako jeste, to je sin.

Pevač je, kako je rekao, jako ljut na Melinu i ne želi više da je vidi.

Kako je napomenuo, mora da nastavi dalje posle kraha, ali da što se tiče svega nema nekih planova.

– Ne spreman, moram da nastavim dalje. A kako će biti dalje, to bog jedini zna. Niti imam nekih planova, ali najvažnije što se može reći u ovoj celoj stvari jeste da sam iz ovoga izašao, da kažem, dobar, OK. Nisam ja baš u tim godinama da se zaljubljujem, ali opet kažem, ne znam šta nosi dan, šta nosi noć, šta će se desiti.

Kako je istakao, Melina ga nikada nije pozvala da popričaju, a nije se čak ni pojavila na sudu, kada je trebalo da se razvedu.

– Ma ne, nikad. Da je ona imala interes da sačuva brak, ja verujem da bi ga sačuvala. Bio sam raspoložen da živimo zauvek zajedno. Kao što kaže matičar, ostanite verni dok vas smrt ne razdvoji i tako dalje. Držao sam se toga zaista principijelno, ne samo zato što je on to rekao, nego što sam takav čovek. Meni je dovoljna bila jedna žena.

Ipak, ne kaje se što nije pokušao da uradi nešto po tom pitanju.

– Ne, jer je druga strana bila nespremna i nevoljna da popriča. To me je razočaralo i zato mi je lakše bilo. Ako se neko ne bori, šta će druga strana. Nije mi padalo napamet da je vučem za rukav.

Džinović je priznao da li se oseća iskorišćeno.

– Može to neko sa strane da kaže, ali možda mogu i ja, na izvestan način da. Bilo je tu iskorišćavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god hoćete. Nezahvalnost me je najviše bolela. Ako neko misli da je zahvalnost samo da kaže: „Hvala ti ljubavi“… To moraš i da pokažeš nekim delima. Ne mora sad u ekvivalentu, ako košta tašna 5.000, da sada ona meni vrati poklonom u vrednosti od 5.000. Možemo i kafu da popijemo, da kažeš ja ću platiti, to je sasvim dovoljno. Međutim, nije se to dešavalo i tu sam onako baš bio vrlo iznenađen – priznao je pevač, ali ipak, ne žali ni dinara koji je dao na nju.

– Ne da nisam žalio dinara, nego sam davao više, kao američki Fort Knox zlatna rezerva.

Na pitanje da li mu se posle razvoda možda javljaju žene, nabacuju, on kaže:

– Ma ne javljaju se lepe dame. Kao da sam ja čovek neki kom treba da se javljaju. Nek se javljaju Bredu Pitu ili, šta ja znam, takvim tipovima.

I kada se oženi sa Melinom, zbog velike razlike u godinama digla se prašina, a da li je ponovo „otvoren“ za ženidbu, ističe da „nije“.

– Ne, kategorično ne. Zasad je ovo moj stav, ne znam da li će ga nešto promeniti, ali ženidba opet u mojim godinama i sve ostalo, mislim da ne bi došlo u obzir. Možda neki život zajednički, ali bez zakonskog braka

Haris je ranije istakao da je Melina sukcesivno počela da se iseljava iz kuće.

– Pa ne znam zašto razgovor nije usledio, to je jedna stvar. A druga, tek sad vidim da se radilo poprilično planski, da bi jednog dana jednostavno nestala, nije se javila nikome. ‘Ajde što meni nije, ali nije ni deci. Da bi se saznalo kasnije gde je, šta je, kako je, ili s kim je. Na pet dana je nestala i nije se vratila. Video sam danima da je iseljavana garderoba i torbe, nakit… – rekao je pevač

Kako kaže, ranije su živeli skladno, zajedno putovali, a onda je polako počelo sve da se menja.

– Jesmo nekad ranije putovali, a onda je ona počela da se udaljava. Stalno je bila sa tim drugaricama i mislim da je to žensko društvo i doprinelo dosta njenom nekom stavu ili okretanju nekom novom životu. To ne znam, ali mislim, ako je žena bez muža dve godine, tri godine u gradu ili negde drugo, onda to ne valja.

Tokom tog perioda, izbegavali su se čak i po kući.

– Ne sretnemo se kada legnemo da spavamo. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako hoće da spava, da se tušira, kupa, radi svašta nešto u svom intimusu… Svako je hteo da ima svoju sobu, a ako nekom treba se*s, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu ili ću ja u tvoju. Pa mislim da je to još jedan nivo lepše.

Kako je izneo brojne njihove intimne detalje, pevač je otkrio da li ga plaši šta će Melina reći u javnosti.

– Ne bojim se u ovim godinama ni atomske bombe, a ne šta će ona reći ili uraditi. Šta god kaže, sve će biti u korist njene štete.

Kako mnogi razvod braka porede sa smrću bliske osobe, pevač je priznao da li i on na to gleda tim očima.

– On je iza smrti odmah. Ljudi se ubijaju u brakorazvodnim situacijama, to je vrlo blisko odlasku sa ove planete. Na svu sreću ja to nisam doživeo i niko od moje dece. Imam možda jedno negativno iskustvo koje je pomoglo. Moji otac i majka su bili razvedeni, a 13 godina su živeli zajedno i radili zajedno. To je jedna moja trauma iz detinjstva. Žao mi je dece i mene što prolazimo kroz to.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter