Izvor: KURIR.RS
27.01.2023 u 18:24
0

I ONA JE NA TAPETI! Jelena Karleuša nije JEDINA sa estrade koju kopiraju SVETSKE ZVEZDE

Jelena Karleuša nije jedina sa estrade koju kopiraju svetske zvezde. To je doživela i Olja Bajrami. Pevačica je na Instagramu podelila fotografije koleginica iz svetskog ranga koje su ponele iste Ili slične odevne kombinacije kao ona.

Najpre je stavila Katju Krasavice koja je u širiju muzičkog takmičenja, a koja je ponela sivi komplet koji je Olja nosila na snimanju svog spota.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Drugi stori je posvecen Kim Kardašijan. Bajrami je obukla crnu majcu i crne pantalone i identično pozirala u takvoj kombinaciji četiri godine kasnije. Prema njenom viđenju i Kardi B zaostaje. Obe su odabrale odelo kraljevsko plave boje. Doduše Olja 2019. godine, a Kardi dve godine kasnije. U svemu smo izgleda prvi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter