Izvor: Blic.rs
20.12.2023 u 11:42
0

ILDA JE BILA SA 30 GODINA STARIJIM MUŠKARCEM, A ONDA SE DESIO PREOKRET: Pevačica iskreno o svemu

Pevačica Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković godinama su u skladnom braku, a malo ko zna da je ona i pre njega bila u ljubavnoj romansi sa 30 godina starijim muškarcem.

Kako je popularna pevačica ispričala jednom prilikom, u pitanju je poslovni čovek, a razlika u godinama nije bila prepreka njihovoj ljubavi.

Naime, njihova veza je počela dok je pevačica bila u ranim dvadesetim godinama, a sa ovim biznismenom Ilda je provela čak 15 godina.

„MISLILI SU DA JE NAMERNO, ALI TO JE BILA SUDBINA“: Milica otkrila istinu, o ovome nikada nije pričala

– Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života – istakla je pevačica u jednom intervjuu.

– Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika – ispričala je Ilda Šaulić posle raskida.

Nakon toga, pevačica se zaljubila u osam godina starijeg Bojana Vučkovića, kog je poznavala još od detinjstva, pa je ispričala da joj je bio drug i da se družila sa njegovim bratom.

– Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo moja sestra Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni – ispričala je pevačica tada.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter