Izvor: Blic
20.12.2023 u 10:33
0

„MISLILI SU DA JE NAMERNO, ALI TO JE BILA SUDBINA“: Milica otkrila istinu, o ovome nikada nije pričala

Jedna od najvećih zvezda u našem regionu Milica Pavlović će uskoro održati svoj prvi solistički koncert u Beogradu.

Milica se na javnoj sceni pojavila 2003. godine u muzičkom takmičenju. Nakon toga snimila je pesmu „Tango“ koja je postala veliki hit, međutim Milica sada otkriva da je put to te pesme bio trnovit.

– Nakon što je moj ples u tom takmičenju izazvao toliku turbulenciju i iz nedelje u nedelju bio na meti komentara i podeljenih mišljenja, neko bi zaključio da sam namerno svoju prvu pesmu nazvala „Tango“, zapravo je bila sudbina. Sećam se da sam posle takmičenja obišla brojne muzičke studije i da mi se nijedna pesma nije dopala – počela je Pavlovićeva.

GOBELJIĆ NIJE DOŠAO NA ĆERKIN ROĐENDAN, KAĆA NE KRIJE BOL I TUGU: „Sve je propalo, jako mi je teško“

– Došla sam nedelju dana pre nego što je trebalo da predstavimo pesme i rekla da nemam ništa, da mi se nijedna pesma ne dopada i da ne znam šta da radim. Nije dugo trebalo i rekli su mi da imaju pravu pesmu za mene. Kontaktirali smo je Costija, sredili smo prava i ja sam u roku od nekoliko dana završila sve što je potrebno. A što se tiče nastupa, koji je sada čuven po mom bacanju cipela- to se desilo spontano. Dok sam izvodila pesmu na sceni, kao da mi je neko šapnuo: „Nešto još mora da se desi… Baci cipele“, i eto poslušala sam i sve je to zajedno obeležilo moj početak – prisetila se Milica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter