Izvor: Kurir.rs
06.12.2023 u 08:19
0

ILDA ŠAULIĆ RADI NA PROJEKTU POSVEĆENOM OCU: „Niko ne sme da se igra sa Šabanovim pesmama“

Ilda Šaulić radi punom parom, a ono što je posebno privuklo pažnju medija je to što je pevačica najavila da će hitove njenog pokojnog oca Šabana Šaulića obraditi u novom aranžmanu. Pevačica je otkrila dokle je stigla sa projektom i kada će ga konačno predstaviti publici.

– Boga mi, to se već negde privodi kraju. Ja se iskreno nadam da ćemo mi nešto pustiti pred novu godinu ili čak posle nove godine. Tako da eto, onako tu smo u nekom finišu i mislim da ćete se iznenaditi. Lično sam zadovoljna. Ne bih ni puštala ništa da to nije onako perfektno kako ja mislim da treba da se pusti. Biće zaista lepo, malo drugačije, a opet nešto što vi svi mnogo dobro poznajete od ranije.

DA SE NE ZABORAVE: Ilda Šaulić odlučila da prepeva Šabanove pesme-niko ne može bolje od njega, ali ću probati

A na ovom velikom projektu sa svojim timom radi čak godinu i po dana:

– Mislim, čitav ovaj proces traje nekih godinu i po dana, tako da ništa nismo radili na brzinu, nego onako temeljno da baš budem zadovoljna da to bude onako kako dolikuje. Ne sme se čovek igrati sa pesmama Šabana Šaulića. Sad ne govorim kao njegova ćerka nego kao koleginica. Tu mislim i na sve ostale, ali opet negde mislim da ja imam pravo da to uradim na svoj način i da eto neke te pesme koje svi vole možda malo eto predstavimo i u nekom drugom svetlu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter