Izvor: Telegraf
13.02.2024 u 20:01
0

SLAVLJE U PORODICI ŠAULIĆ: Ilda se posebnim povodom oglasila dirljivom Šabanovom pesmom

Ilda iznenadila svoju majku na današnji dan

Majka naše poznate pevačice, Ilde Šaulić, Gordana Šaulić , danas, 13. februara je napunila 66 godina. Ilda je putem mreža uputila majci čestitku.

Ona je uz Gocinu sliku napisala „Jedina moja, srećan rođendan“, a sve je samo ulepšala pesmom Šabana Šaulića „Gordana“, koju je pokojni pevač posvetio supruzi.

PRINTSCREEN / INSTAGRAM / ildasaulic

-Zbog tebe ja sam umoran, noćima lutam ne spavam. Da tebe volim to svako zna, ja nisam čovek od kamena, Gordana. Priče su lažne, ne slušaj njih, jer ja sam čovek povučen, tih. Uvek te nosim u srcu svom, ja čuvam tebe i topli dom-samo je deo pesme.

Ilda je nedavno snimala spotove za nove verzije Šabanovih pesama. Ona je plakala dok je radila na ovom projektu, ali kako je istakla uz pomoć članova porodice, sve je uspešno završeno.

Ćerka Ema, suprug Bojan, majka Gordana, sestra Sanela, sestričina Una, bili su uz pevačicu u trenucima koji su pretili da je emotivno slome, jer je skoro pet godina od tragedije prvi put uradila novu verziju očevih pesama u njegovu čast.

ISPLIVALA INTIMNA FOTOGRAFIJA MILICE TODOROVIĆ: Pevačica uhvaćena u do sad neviđenom izdanju

-Bilo je zaista teško, bilo je suza, ali smo na kraju sve završili kako treba i verujem da bi on bio ponosan – rekla je Ilda svojevremeno za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter