Izvor: Telegraf
13.02.2024 u 19:55
0

ISPLIVALA INTIMNA FOTOGRAFIJA MILICE TODOROVIĆ: Pevačica uhvaćena u do sad neviđenom izdanju

Milica Todorović i njen novi dečko se ne odvajaju!

Mlada muzička zvezda Milica Todorović uživa u vezi sa novim partnerom, bivšim manekenom Lazarom Granićem.

Kako se navodi, njihova romansa traje oko dva-tri meseca, iako je javnost tek nedavno za nju saznala.

Mnogi kažu da je upravo taj početak najslađu i vezi, a Milica i Lazar se gotovo ne odvajaju.

Printscreen/Instagram

Prvo su uhvaćeni zajedno na jednoj proslavi, a potom u kraju gde Milica živi kako ispijaju kafu i šetaju, a sada je Lazar objavio sliku svoje partnerke i pokazao kako uživaju kada su sami, van objektiva aparata i kamera.

Uslikao je Milicu u divnom trenutku, kako uživa na kauču i mazi se sa psom. Na njenom licu vidimo osmeh koji otkriva koliko u svemu uživa, što možete pogledati na prvoj fotografiji u galeriji ispod.

Inače, pojavile su se brojne spekulacije o tome čime se novi dečko pevačice bavi. Navodi se da je njegovo trenutno zanimanje tetoviranje obrva, ali ranije nije bilo tako.

ANGELINA DOŽIVELA SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Otkriveno u kakvom stanju se nalazi pevačica

Lazar, kako navode mediji, voli javnu scenu, a pre nekoliko godina imao je želju da bude učesnik rijalitija „Zadruga 2“, kada je pričao kako mu se dopada tadašnja učesnica Luna Đogani, koja je bila u žiži interesovanja, te je istakao da će je osvojiti, ali i da mu ne bi smetalo da bude intiman sa njom pred kamerama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter