Izvor: KURIR.RS
06.01.2023 u 17:43
0

„KADA JE IZAŠAO PRVI HIT, JOŠ SAM ŽIVELA U STUDENTSKOM DOMU!“: Nada Obrić NIKAD ISKRENIJA

Nada Obrić je bila jedna od najpopularnijih pevačica u Jugoslaviji, a njene pesme i dan danas cirkulišu kafanama.

Ona je gostovala u emisiji, kada se prisetila svojih početka, rekavši da je tada bilo dosta teže dopreti do javnosti i publike.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, ona je pričala o nezaboravnim momentima koji su obeležili početak njene karijere, a zanimljivo je da je živela u studentskom domu kada su joj prve pesme prerasle u nezaboravne hitove.

Nada Obrić je na ovaj način, uz pomoć cimerki, uspela na načini prve korake u svojoj karijeri.

– Kada je izašla pesma „Neću drugu ljubav“ postala je hit, a ja sam još živela u studenjaku. Tada za mene nije znao niko. Taj osećaj, kada je pesma postala hit, bio je nezaboravan. Jedan od docimera je imao tranzistor i odjednom čujem sebe i svoju pesmu. To su stvari koje se nezaboravljaju – započela je legendarna pevačica, pa dodala:

– Kada sam došla u Beograd da se slikam za pesmu „Neću drugu ljubav“, tada sam sve imala pozajmljeno na sebi od garderobe. Cimerke su me obukle, samo je cvet u kosi bio moj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter