Izvor: KURIR/BLIC
08.02.2023 u 12:51
0

KLEKNUO I ZAPROSIO JE ZA SVOJ ROĐENDAN! Verila se Tamara Milutinović!

Pevačica Tamara Milutinović napravila je rođendansku proslavu kao iznenađenje svom dečku fudbaleru Darku Jevtiću, ali najveće iznenađenje je tek usledelo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tamara Milutinović
FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

U trenutku kada je stigla rođendanska torta za Darka, on je kleknuo, izvadio prsten i zaprosio pevačicu. Tamara je u tom momentu zagrlila fudbalera i počela da plače.

Tamara Milutinović
FOTO: PRINTSCREEN

Sve ove momente zabeležila je pevačica Katarina Grujić koja je sa svojim suprugom Markom Gobljićem prisustvovala proslavi, a bila je i njena kuma Adreana Čekić.

Tamara Milutinović
FOTO: PRINTSCREEN

– Moja sestra, moj prijatelj, moja duša! Zaslužila si ovakvog čoveka pored sebe, čestitam! – napisala je Katarina Grujić koja se i sama u jednom momentu latila mikrofona.

Verila se Tamara Milutinović
00:58

Verila se Tamara Milutinović

Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana – rekla je pevačica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter