Izvor: Kurir.rs
09.02.2024 u 10:26
0

KRUŽI STRAVIČAN SNIMAK S KRUNISANJA: Nakon vesti da kralj IMA RAK ovo je kraj

Ovih su se dana svi raspisali o tome da kralj Čarls ima rak. Ne zna se o kakvoj vrsti raka je reč, ali je otkrivena tokom nedavnog lečenja povećane prostate.

OD NAJBOLJIH LEKARA U ZEMLJI DO HITNE TERAPIJE: Čuveni profesor otkriva kako se LEČENJE KRALJA ČARLSA razlikuje od lečenja u državnim bolnicama

Nakon dijagnoze se društvenim mrežama ponovo počeo širiti bizaran snimak s kraljevog krunisanja 2023. godine. U jednom trenutku krunisanja su gledatelji uočili neobičnu scenu na ulazu u Vestminstersku opatiju.

Reč je o čoveku koji je bio odeven u crnu odeću, a mnoge je njegov izgled podsetio na ono što se naziva „simbolom smrti“. Tada su mnogi na društvenim mrežama tvrdili da se ne radi o dobrom znaku.

Nešto kasnije je otkriveno da je zapravo bila reč o pomoćniku koji učestvuje u verskim ceremonijama. Međutim, video je ponovo počeo da se širi na društvenim mrežama nakon što je objavljeno da Čarls ima rak.

Inače, kralj Čarls je odlučio da podeli svoju dijagnozu kako bi sprečio bilo kakvo nagađanje. Nada se da će pomoći u razumijevanju javnosti za sve jedan svijet koji je pogođen rakom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter