Izvor: Alo
19.03.2024 u 10:30
0

KUM VELJKA RAŽNATOVIĆA JE POZNATI SPORTISTA: Na početku se nisu dobro slagali, a onda su postali veliki prijatelji

Boks je Veljkovo opredeljenje, ali na početku je bilo teško istrajati do cilja.

Veljko Ražnatović uspešan je bokser, brojni mečevi su iza njega, a boks je definitivno nešto u čemu se pronašao.

Ražnatović se ipak na početku susretao sa predrasudama koje su bile velika prepreka, a to je priznao i kapiten bokserske reprezentacije Srbije Vladan Babić.

 Kada je prvi put došao kod nas u salu, bio sam odvratan prema njemu. On to i danas priča. I ja to pričam. Momke koji su sparingovali sa njim terao sam da ga „ugase“, da ga nauče da boks nije nešto što možeš tek tako da treniraš. Druže, moraš da se izmaltretiraš. I on je izdržao sve. Ne znam da li bih ja prvi to uradio, verovatno ne bih. Ali, on je posle svega došao i pružio mi ruku. Pomislio sam, ako se on tako ponaša prema meni, ne mogu ja sad da budem mentol. To bi značilo da sa mnom nešto nije u redu – kazao je Vladan Babić.

Ta situacija je spojila njih dvojicu, pa su postali jako dobri prijatelji, te je Vladan i kumovao Veljku na krštenju sina Krstana.

– Ja sam mu krstio drugog sina. Bože zdravlja, planiramo i neke zajedničke projekte – naveo je Babić.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter