Izvor: najžena
02.09.2023 u 16:53
0

KUPILA LUKSUZNE STANOVE PO MOSKVI I KIJEVU: Kako je OBIČNA DEVOJKA iz UKRAJINE postala NAJPLAĆENIJA LJUBAVNICA BOGATOG ŠEIKA

Za Janu Orfevu, ukrajinsku manekenku, kažu da je najplaćenija ljubavnica na svetu.

Za Janu Orfevu, ukrajinsku manekenku, kažu da je najplaćenija ljubavnica na svetu. Ona je ljubavnica saudijskog princa i za to joj svakog dana na račun leže ogromna suma novca. Mnoge devojke maštaju o tome da nađu bogatog šeika da bi mogle da uživaju u čarima luksuza, a ovoj ukrajinskoj manekenki se san i ostvario.

Jana sa bogatim princem uživa već tri godine, a osim što zbog „titule ljubavnice“ svakoga dana dobija oko 5.000 evra, saudijski multumilioner joj poklanja luksuzna putovanja, brendirane tašne, cipele, garderobu, ali i skupocene automobile, piše Daily Star.

Kako brojne stvari iz privatnog života deli na društvenim mrežama, tako je na njenom Instagram profilu osvanula i fotografija prstena specijalne izrade „Graff“, koji košta oko 200.000 evra, što je, kako strani mediji navode, za princa sitnica.

Ona na plaćena putovanja uglavnom ide sama, dok joj se ponekad pridruži i princ.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter