Izvor: KURIR/PINK.RS
31.01.2023 u 18:43
0

LAZIĆ U VELIKOM PROBLEMU! Pevač objavio snimak, pokrio se preko lica, a onda mu se obratila ONA: Zete izdrži! (FOTO)

Otkako je uplovio u vezu sa Katarinom, pevač Darko Lazić se ne dovaja od svoje devojke, te ne krije koliko je voli i koliko mu znači.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ipak, zbog poslovnih obaveza morali su da se razdvoje, pa tako Darko trenutno boravi u dalekoj Australiji, ali ne prestaje da misli o Katarini.

Darko Lazić
FOTO: PRINTSCREN INSTAGRAM

On je na svom Instagramu objavio snimak na kom se vidi da preko interneta razgovara sa svojom devojkom, dok mu je njena sestra poručila da mora izdržati ovu razdvojenost.

Darko Lazić
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Zete izdrži, još sedam dana bez žene – napisala je Katarinina sestra, dok je Lazić držao ruku preko lica i delovao potpuno snuždeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter