Izvor: Blic.rs
13.01.2024 u 12:17
0

LUKAS PAO NA TESTU ZA NARKOTIKE: Pevač pušten iz pritvora, evo šta sada sledi, ovo su svi DETALJI

Folker Aca Lukas priveden je na putu za Kopaonik kada je policija utvrdila da nema vozačku dozvolu. U pritvoru je i zadržan, a tokom jutarnjih časova je izašao napolje, ali ispostavilo se da se tereti i za još jedan prekršaj.

Kako medji prenose, folker je pao na testu za narkotike. Protiv njega biće podneta prekršajna prijava za vožnju pod dejstvom narkotika.

Nadležni sudija za prekršaje može da ga privede i izrekne kaznu u „skraćenom postupku”, odmah posle isteka zadržavanja.

Lukasa je zaustavila saobraćajna policija i privela ga zbog toga što nema vozačku dozvolu, zbog ranijih prekršaja, a vozio je. Presreli su ga saobraćajci kod pumpe na ulazu u Brus i, nakon testa koji je pokazao da je pozitivan na nedozvoljene supstance i da vozi bez vozačke dozvole, odveden je u policijsku stanicu.

LUKAS SATIMA BIO U POLICIJI: Pevačev „audi“ stajao ispred policijske stanice

Pevaču se tako na teret stavljaju dva dela: vožnja bez vozačke dozvole i pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Nezvanično, ovo delo može da se okarakteriše kao teži saobraćajni prekršaj za koji je zaprećena kazna do 120.000 dinara ili 60 dana zatvora.

U slučaju da je ponovio ovaj prekršaj, sudija bi mogao i da mu odredi isključivo pritvor bez mogućnosti novčane nadoknade.

Inače, po Lukasa je došlo obezbeđenje u besnoj mašini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter