Izvor: KURIR.RS
23.01.2023 u 20:23
0

MARIJA MIKIĆ U TRCI ZA NAJBOLJU BALKANSKU NUMERU! Radila punom parom u toku trudnoće!

Pevačica Marija Mikić, koja je pre par meseci donela na svet ćerkicu Đurđu, radila je punom parom i u toku trudnoće, o čemu svedoči činjenica da je njena pesma "Kombinacije" nominovana za najbolju žensku numeru na Balkanu na Mac awards-u.

Mikićeva je toliko požrtvovana svom poslu, da je uspela da iznese višečasovno snimanje spotova koje je, kako saznajemo posvetila svojoj ćerkici Đurđi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Podsetimo, pevačica je nakon duge i teške borbe, na svet donela ćerku Đurđu, a nedavno su ona i njen partner obradovali javnost još jednom lepom vešću, odnosno novom trudnoćom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter