Izvor: KURIR.RS
16.09.2023 u 12:03
0

MELINA RASPAMETILA SVE: Đina Džinović objavila provokativnu fotografiju svoje majke (FOTO)

Supruga Harisa Džinovića pored toga što je uspešna u svom poslu, posvećena supruga i požrtvovana majka, često je na meti komentara i zbog savršenog izgleda kojim baš nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Žena sa istančanim smislom za modu, svojim stajlinzima takođe inspiracija je mnogim damama, pa je često tema modnih rubrika, a to samo dodatno doprinosi njenoj atraktivnosti koja je ne napušta sa godinama.

DA LI JE MOGUĆE? Krah braka slavnog glumca nakon 30 godina ljubavi!

Ova dama, narodski rečeno, stari kao vino i na njenom licu i telu godine ne ostavljaju traga, a bilo da je elegantno odevena za neku posebnu priliku ili pak u nešto ležernijem i opuštenijem izdanju, komplimenti na račun njenog izgleda su neizostavni.

I najnovija fotografija Meline Džinović koju je putem „Instagrama“ objavila njena i Harisova ćerka, ništa manje pažnje nije izazvala, a ista je posvedočila zbog čega ova žena nosi titulu jedne od najlepših i najnegovanijih. Melina je pozirala u braon dekoltiranoj haljini sa dubokim šlicem i raspametila sve.

Otkako je osvanula na Đininom nalogu, ne prestaju da se nižu komentari u pozitivnom kontekstu, a svi su složni u mišljenju da Melina nikad nije bolje izgledala i zapitali se koja je tajna njene mladolikosti.

Printscreen/Instagram
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter