Izvor: BSC happy portal
07.01.2024 u 14:30
0

PEVAČ NOĆ UOČI BOŽIĆA PROVEO U CRKVI: Milan poslao snažnu poruku! (FOTO)

On je uslikao freske u crkvi u kojoj je na božićnoj ponoćnoj liturgiji dočekao najradosniji praznik i svojim pratiocima poželeo.

MILAN STANKOVIĆ TRAŽIO LEK ZA TEŠKU BOLEST NA SVETOJ GORI: Okrenuo se veri zbog bolesne majke

Pevač Milan Stanković oglasio se na svom Instagram profilu gde je pravoslavnim vernicima čestitao Božić i pokazao kako je dočekao najradosniji praznik.

Instagram printscreen

Stanković je, kao i većina vernika Božić noćas dočekao u crkvi, odakle se i oglasio.

On je uslikao freske u crkvi u kojoj je na božićnoj ponoćnoj liturgiji dočekao najradosniji praznik i svojim pratiocima poželeo:

– Mir Božiji. Hristos se rodi – napisao je Milan.

Podsetimo, Milan se poslednjih godina potpuno posvetio veri i Bogu, a pričalo se i da će se pevač zamonašiti u jednom manastiru u bizini Budve. Međutim, do toga još uvek nije došlo.

– Milan jeste boravio kod nas, ali nije imao te pretenzije da bude iskušenik. To je čitav proces. On je želeo da bude u manastiru u prostoru svetog meta, kao u duhovnoj banji. Tražio je sebe i svoje istinsko ja, ali nije imao monašku ambiciju. Ovaj manastir je njegovo duhovno mesto. On je u procesu nalaženja sebe i nalaženja Boga i najbolje mesto za to je manastir – rekao je sagovornik u julu ove godine sveštenik manastira u Budvi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter