Izvor: Nportal
20.03.2024 u 10:31
0

MIRA ŠKORIĆ DRAGANI MIRKOVIĆ UPUTILA EMOTIVNE REČI: „Jedna, jedina, do poslednjeg daha…“

U okviru humanitarne turneje "Do poslednjeg daha", Dragana peva i igra sa svojom publikom širom regiona, a tek je očekuju brojni koncerti i u narednom periodu

Na svojim koncertima u svim gradovima, u kojima je održala, Dragana ima i goste iznenađenja, koji pored nje, uveseljavaju i pevaju publici u dvoranama. Jedna od njih je  folk zvezda Mira Škorić. Ovom prilikom Mira se oglasila na svom Instagram profilu i uputila Dragani ove emotivne reči.

Foto: Printskrin Instagram/miraskoric

– Gospođetina koja je ujedinila Balkan. Žena, majka, umetnik, prijatelj. Jedina koja je napravila humanitarnu akciju za sve one kojima je pomoć neophodna. Do poslednjeg daha peva svaki koncert (koji traju i više od četiri sata) i daje svu ljubav i pažnju svojoj predivnoj publici. Jedina, jedina, koja je napravila veliko humano delo. Znam da se ti nikada nećeš umoriti, hvala ti za sve što činiš za ljude u nevolji. Samo tvoja turneja ima najveći smisao… Jedna je Dragana Mirković – navela je Mira.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter