Izvor: Kurir
20.03.2024 u 08:22
0

ONA JE ĆERKA MIROSLAVA LAZANSKOG, KOJU NIKAD NIJE PRIZNAO: Danas je POZNATA GLUMICA. u srećnom braku, a konačno se oglasila i o SVOM POKOJNOM OCU

Glumica Teodora Bjelica, poznata po svom značajnom doprinosu domaćoj umetnosti, nedavno je izrekla svoje sudbonosno „da“ u krugu najbližih članova porodice i prijatelja. Ceremony, pred oltarom, vodio je stariji gospodin.

Teodora, koju je Gordana, njena majka, rodila sa vojnim analitičarem Miroslavom Lazanskim, koji je preminuo 2021. godine, suočila se sa izazovima odrastanja bez priznanja očinstva od strane Lazanskog. Iako je Miroslav Lazanski osnovao porodicu nakon Teodorinog rođenja, Gordana je hrabro nastavila kao samohrana majka, istrajno pružajući Teodori ljubav i podršku.

Teodora je otvoreno govorila o nedostatku očeve figure tokom svog odrastanja, ističući da je majka bila stub podrške i ljubavi. Iako je situacija možda bila izazovna, Teodora naglašava da nije doživljavala svoje detinjstvo kao tragično, zahvaljujući beskrajnom zalaganju i brizi svoje majke.

2 SUROVE REČI KRALJICE ELIZABETE: Evo šta je rekla kada je čula da Megan Markl ne dolazi na sahranu princa Filipa, BRUTALNO!

Gordana se, kao samohrana majka, suočavala sa mnogim izazovima, trudeći se da obezbedi sve što je potrebno za Teodorinu dobrobit. Njena posvećenost bila je izuzetna, ali je istovremeno iskusila i teške trenutke, što je dovelo do trenutaka emotivne iscrpljenosti i fizičkog zamora.

Iako je Teodora bila jedinica, njeno odrastanje bilo je obilježeno snažnom vezom sa majkom. Gordana je bila ne samo roditelj, već i prijatelj i podrška Teodori kroz sve izazove života. Njihova povezanost bila je neizmerna, a Teodora je osećala potrebu da zaštiti i čuva majku od svih spoljnih uticaja.

Teodora je svedočila Gordaninoj hrabrosti i borbi, i izrazila duboko poštovanje prema njenom naporu da obezbedi njihov dom i osnovne potrebe. Iako je situacija možda bila teška, njihova ljubav i podrška jedna drugoj bila je neprocenjiva.

Ovaj intimni trenutak otkriva ne samo Teodorinu duboku ljubav prema majci, već i Gordaninu neumornu posvećenost i žrtvu kako bi osigurala srećan i ispunjen život za svoje dete.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter