Izvor: Novosti magazin
24.10.2021 u 21:47
0

DIRLJIVO! Tošetu Proeskom podignut spomenik na mestu gde je STRADAO (FOTO)

Spomenik je otkriven u Novoj Gradiški, mestu nadomak kojeg je pevač izgubio život 16. oktobra 2007. godine.

Ceremoniji svečanog otkrivanja kamenog spoemnika u čast Tošetu Proeskom prisustvovali su brojni zvaničnici iz Hrvatske i Makedonije, javne ličnosti, vajar Slavno Bunić, prijatelji i nekadašnji poslovni saradnici pokojnog pevača.

PROČITAJTE JOŠ:IMAO JE SAMO 21 GODINU: Uzrok smrti mlade nade pop scene nepoznat

Ideja i odluka o izradi kamenog kipa Tošeta Proeskog, potekla je od kompanije „Tehniks“ iz koje su poručili da su zahvalni gradu što je omogućio da „u gradskom jezgru postavi kamenu statuu koja će sve prijatelje Makedonije, pa i prolaznike, poštovaoce života umetnika i brojne druge, pesmom Tošeta Proeskog činiti srećnim i večnim“.

„Ljubav, tolerancija i to da svoj život živimo kao da ćemo živeti milion godina, to nas čini ljudima“, izjavio je autor statue, koja je na društvenim mrežama već izazvala komentare.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter