Izvor:
26.10.2017 u 18:37
0

Lačni Franc kao novogodišnji poklon Beograđanima!

Legendarni slovenački bend Lačni Franc održaće 22.decembra veliki koncert u beogradskom Domu omladine. Biće to novogodišnji poklon Zorana Predina i ekipe fanovima u Srbiji, a ujedno i prilika da publika prvi put uživo čuje stvari sa njihovog poslednjeg albuma "Svako dobro".

Osim novih pesama, koje je nahvalila kritika u svim ex Yu državama, ljubitelji najromantičnijeg ali i najironičnijeg benda najsevernije republike bivše Jugoslavije će moći da uživaju i u starim dobrim hitovima, poput "Naj ti poljub nariše usnice", "Ne mi dihat za ovratnik", "Praslovan", "Na svoji strani", "Čakaj me", “Tisoč modrobelih rožic”, “Zarjavele trobente” i dr.

Iz benda najavljuju da će im se na bini te noći priključiti i nekoliko njihovih poznatih beogradskih prijatelja iz sveta rokenrola i glume, a najviše se očekuje od Ramba Amadeusa i Sergeja Trifunovića, koji je već nastupao sa “Lačnim” na njihovim beogradskim koncertima. Predgrupa su "Lude žene" iz Užica.

Karte za koncert "Lačnog Franca" prodavaće se u svim ekspoziturama Eventima, kao i na sajtu www.eventim.rs.

happytv.rs
Foto:
lacnifranz.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter