Izvor:
24.03.2017 u 18:58
0

Nova bedna izjava Đorđa Balaševića: SRBI KOJI SU BOMBARDOVALI ZADAR SU NESRETNICI KOJI MORE NISU VIDELI NI NA RAZGLEDNICI!

http://images.happytv.tv/var/resizes/VIP/Balasevic.jpg?m=1488920867

Poznati novosadski kantautor Đorđe Balašević potvrdio je u razgovoru za Zadarski.hr da će održati koncert u Zadru nakon gotovo 30 godina, i to 13. maj.

Naravno, ni ova najava koncerta nije mogla da prođe bez još jedno od Balaševićevih spornih političkih izjava namenjenih susedima. Sa puno saosećanja za stradanje Hrvata, na godišnjicu NATO bombardovanja Srbije, Balašević je izjavio:

. Zadar je na mapi Hrvatske označen crvenim slovima, to je grad koji je granatiran, koji se branio, grad u kom su se deca trzala u snu. Jedinu "ćušku" u životu dobio sam od svog legendarnog deda Brace kad sam kao klinac bacio zeleni paradajz preko plota, u susedsko dvorište: "Jesi'l ti lud? Tamo ima ljudi!?". Šta onda da pričam o nesretnicima rešenim da bombardiujući naseljene gradove prisvoje more koje nisu videli ni na razglednici- rekao je Balašević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter