Izvor: Magazin.Novosti
20.12.2021 u 11:01
0

PREMINUO LEGENDARNI PEVAČ GRUPE IL DIVO: Pre 2 nedelje imao nastup, slošilo mu se u trenutku (FOTO)

Glas koji se ne zaboravlja.

Jedna od najpoznatijih muzičkih grupa Il Divo, ostala je bez svog pevača, Karlosa Marina koji je preminuo u 53. godini od posledica korona virusa.

Karlos Marin dobio je pozitivan test na korona virus 7. decembra, a već sutradan je hospitalizovan, te je nekoliko dana kasnije stavljen je u medicinski indukovanu komu u Mančesteru, gde je i preminuo.

Tužnu vest na mrežama objavili su upravo članovi pomenutog sastava i rastužili brojne fanove širom sveta.

– Teška srca vas obaveštavamo da je naš prijatelj i partner, Karlos Marin, preminuo. Nedostajaće njegovim prijateljima, porodici i fanovima. Nikada neće biti drugog glasa ili duha poput Karlosa -stoji u saopštenju koje su objavili na Tviteru.

– Već 17 godina nas četvoro smo zajedno na ovom neverovatnom putovanju sa ‘Il Divom’ i naš dragi prijatelj će nam nedostajati. Molimo se za njega i nadamo se da njegova prelepa duša počiva u miru – dodali su ostali članovi grupe – Dejvid, Sebastijen i Urs.

Samo dva dana pre hospitalizacije, grupa je održala svoj poslednji koncert, a početkom meseca je sa entuzijazmom pričao o narednim nastupima.

Karlos Marin je bio deo grupe od samog osnivanja 2003. godine, a „Il Divo“, koji se smatraju pionirom operskog popa, prodali su više od 30 miliona albuma širom sveta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter