Izvor: Glossy.rs
26.07.2023 u 16:44
0

NA OVAJ NAČIN ZA ČAS MOŽETE IMATI PUNE USNE KAO MERLINKA? Trik koji je glumica primenjivala decenijama pre pojave hijaluronskih filera

Mnogo pre nego što je šminka napredovala do granica u kojima je danas i pre naprednih estetskih korekcija na licu, Merilin Monro je na jednostavan način pravila moćnu iluziju.

RECEPT MERLIN MONRO ZA BARŠUNASTU KOŽU LICA: Povoljno, efikasno, a rezultati – očaravajući!

Legendarna glumica Merilin Monro jedno je od najpoznatijih lica pop kulture i u istoriji Holivuda.

Iako je bila talentovana za glumu, pesmu i ples, ona je jednako (ili čak više) osvajala svojom lepotom i stilom koji je postao njen zaštitni znak, pre svega kada je reč o frizuri i načinu šminkanja.

Merilin je pre svega bila poznata po zavodljivim, senzualnim i napućenim usnama, koje zapravo nisu bile toliko pune koliko deluje na prvi pogled.

Glumica je takav look postizala šminkom, a mi vam predstavljamo uputstvo korak po korak.

  • Tajna punih usana Merilin Monro
  1. Najpre nanesite tamnu olovku za usne, a Merilin je obično koristila vrlo tamnu nijansu između ljubičaste i bordo. Pažljivo povucite veoma tanko preko linije usana.
  2. Početak tamnom bojom i prelazak na svetliju crvenu nijansu daće iluziju dubine, a to je upravo ono što se postiže svakim konturisanjem.
  3. Zatim uzmite olovku da popunite usne, neku koja je svetlija od olovke na linijama usama, ali ipak intenzivna crvena, idealno mat i u boji trešnje.
  4. Nakon toga četkicom uzimajte malo po malo karmina i time pređite preko crvene olovke na usnama.
  5. Stavite dašak hajlajtera na Kupidonov luk, čime ćete postići da usne izgledaju još punije.
  6. Na kraju preko svega nanesite providni balzam usne.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter