Izvor: Kurir.rs
26.07.2023 u 19:20
0

PRE 15 GODINA SU JE SPAJALI SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM, DIGLA SE FAMA: Ovako je Nataša Bekvalac govorila o čuvenom teniseru

Pevačica Nataša Bekvalac se pre dve godine oglasila povodom trača koji je kolao o njoj i Novaku Đokoviću.

ONA RADI, A HANA SE PROVODI! Nataša Bekvalac sa ćerkom u Budvi!

Pevačica Nataša Bekvalac koja je u centru pažnje medija zbog muzike, ali i izazovnog izgleda koji plasira na društvenim mrežama i nastupima u klubovima širom regiona, pre skoro 15 godina našla se na meti glasina zbog proslavljenog srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Tada se pisalo da je Novak raskinuo vezu sa Jelenom Đoković kako bi bio sa Natašom, a ni teniser ni pevačica se nisu oglašavali ovim povodom. Bekvalčeva je tek pre dve godine rešila da progovori na ovu temu i oštro demantuje pisanja medija.

„Novak Đoković je ponos Srbije i ponos svakog od nas. Mislim da je to jedini čovek koji nas u svetu predstavlja tako da svako od nas treba da bude ponosan i ta tema je u jednom periodu jako intrigirala javnost, ali je njemu i meni izuzetno štetila, a štetila bi i sada ovo da se pokrene neka priča kojoj stvarno nema mesta“, rekla je Nataša Bekvalac i konačno stavila tačku na razna nagađanja.

Nataša iza sebe ima tri braka. Prvi put je sudbonosno „da“ izgovorila Danilu Ikodinoviću sa kojim ima ćerku Hanu, zatim brak sa bivšim vaterpolistom Ljubom Jovanovićem, i poslednji brak joj je bio sa Lukom Lazukićem sa kojim ima ćerku Katju.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter