Izvor: informer.rs
22.07.2023 u 12:07
0

ONA RADI, A HANA SE PROVODI! Nataša Bekvalac sa ćerkom u Budvi!

Nataša Bekvalac odlučila je da stariju ćerku Hanu, povede na svoju letnju turneju u Crnu Goru! Pevačica noću nastupa, a danju motri na svoju mezimicu!

Nataša je na molbu ćerke iako to ne praktikuje, odlučila da je povede na svoju letnju turneju. Starija ćerka Hanu ima već 16 godina, društvo joj je u Crnoj Gori pa je i ona krenula sa mamom. Nataša ima dosta nastupa po primorju, skoro svaku noć perva, ali joj nije teško da preko dana motri na svoju ćerku.

https://www.instagram.com/bekvalceva/

Hana Ikodinović po ceo dan je sa društvom, kupa se, sunča, vozi gliserom i baš uživa. O svemu obaveštava svoje pratioce na društvenim mrežama, tako da i Nata može da bude mirna, jer zna da je sve pod kontrolom.

https://happytv.rs/glamur/od-vatrenog-plesa-rosalinde-u-minijaturnom-bikiniju-padaju-vilice/591382/

Zanimljivo je da je Hana umesto na mamin nastup koji je bio u jednom klubu u Budvi, sa društvom otišla na nastup Aleksandre Prijović što je i objavila snimcima koje je postavila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter