Izvor: Kurir
13.12.2023 u 10:47
0

NATAŠA BEKVALAC ISKRENO O LJUBAVNOM ŽIVOTU: Evo šta kaže o muškarcima

U susret praznicima za medije se oglasila Nataša Bekvalac, pa otkrila da se fokusirala na posao i decu, a da joj ljubav za sada ne pada na pamet.

Vredno priprema svoj novogodišnji nastup za beogradsku publiku, ali se dotakla i mnogih drugih tema. Za početak, kako će pamtiti ovu 2023. godinu.

– Bila je fantastična, bilo je puno uspona, bilo je puno padova, preživeli smo i dočekali smo ovu novu. Tako da ovaj, mislim meni je bila lepa, svaka mi je lepa kad su moji dobro – rekla je Nata, pa nastavila:

Da li uopšte postoji sad muškarac koji bi mogao da vas impresionira i šta bi trebalo da poseduje? – glasilo je pitanje.

– Pa ne znam šta da vam uopšte odgovorim. Ja ne znam šta više da pričam na tu temu. Ne bih da pravim od sebe ne daj Bože, da pomislite da sam u nekoj ulozi kao nezaštićena ili žrtva. Ali prosto baš dugo ta tema nije prisutna u mom životu. I nemam pojma šta bi trebao da ima, nemam pojma ni šta bi trebao da nema, nego puštam život da donese svoje. A ja jako verujem u život. Verujem da kada si osoba koja je dobra, koja je plemenita, koja radi dobre stvari, desi se da se dobre stvari nekako i dešavaju. A ne mora biti samo ta sfera. Mislim, život je spektar prelepih, božanstvenih tema, a to je samo jedna od temica koja uglavnom okupira žene. Ali ne žene kao ja. Mislim, ja sam otišla u malo drugu stranu – iskrena je Nataša.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter