Izvor: Informer
13.12.2023 u 11:34
1

NEĆU DA MU PEREM ČARAPE: Zorica Marković progovorila o svom partneru

Zorica Marković na otvaranju svoje kafane priznala je da ima emotivnog partnera, ali da je u neobaveznoj vezi.

Zorica je najpre govorila o svojoj kafani i kolegama, ali i karijeri:

 Kafana je život, ovde se sve zbiva i kafana je čudo što se tiče prijateljstva, ovde su rastanci, ovde se nove ljubavi rađaju, ovde je sve. Pitaju me zašto ne radim solistički koncert. Šta će mi za 12 godina u ugostiteljstvu svaku noć pevam. Za reprizu Nove godine posvetiću celo veče, Mišel Gvozdenović i ja, već je skoro puno, tako da smo krenuli. Biće tu Stoja, Ana, Vendi, Goci, i Čana, jedan miks, zvaćemo poznate pevače, imamo dovoljno mesta rekla je pevačica.

Pevačica je priznala i da ima partnera, ali da ne žive zajedno već da se povremeno viđaju:

 Ja sam u nekoj normalnoj vezi, kada se vidimo, vidimo, kada se ne vidimo, ne vidimo. Imamo sve, imam i seks, imam i pažnju, imam i sve. Ne razumem što treba sad. Da perem čarape? E, neću. Više da radim? Kada da stignem to sve? Ne mogu – otkrila je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NEĆU DA MU PEREM ČARAPE: Zorica Marković progovorila o svom partneru”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter